Cautare

391 de rezultate pentru "botgros ioana" (3.00 secunde)
E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste", a declarat Norica Nicolai, ce mentioneaza, in mod ironic, faptul ca o parte din costurile campaniei Elenei Basescu sunt suportate de sora ei, Ioana.
Memorandumul a fost trimis in aceasta seara presedintelui Romaniei, spre aprobare", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei Executivului in care a fost aprobata noua forma a memorandumului.
000 lei, a declarat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului. In cadrul sedintei de Guvern de sambata 29 august a.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ieri ca sanctiunile aplicate pentru nerespectarea normelor legislative privind transportul de persoane de catre operatorii rutieri au fost inasprite, unele amenzi fiind dublate sau chiar triplate.
Poate ca avem de-aface cu o Ioana d’Arc contemporana, numai ca aceasta tine stindardul ridicat in online. Alexandra Svet, 30 de ani, detine compania Phoenix Relocation.
"Un amendament se refera la ponderea in PIB a cheltuielilor din sectorul bugetar, care se va reduce pana in 2015 la 7% si nu la 6% cum a fost in varianta initiala", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei de duminica a Executivului.
Fiica mea Ioana are o casa de 800.000 de euro. Doar cei care muncesc cinstit fac imprumut pe 30 de ani ca sa-si cumpere o garsoniera de 40.000 de euro.
El a dezvaluit ca printre generalii care urmeaza sa fie arestati se numara Gheorghe Carp, Ionel Marin, Marin Ioana, Dumitru Iliescu, Raul Buliga, Mircea Chelaru, Mirel Dohotaru, Gheorghe Fieru si Dumitru Polivanov.
Nu vreau sa dezvolt, dar cand navigam, am venit dintr-un voiaj, iar Ioana era bolnava si am ramas acasa alaturi de sotia mea.
Nu avea atunci decat pe fata cea mare, pe Ioana, Elena nu se nascuse inca. Au fost ceva probleme atunci.
A spus ca va da publicitatii actele prin care sa dovedeasca sursa legala a celor 800.000 de euro cu care fiica sa cea mare, Ioana Basescu, si-a cumparat casa din Baneasa.
Spre exemplu, se stie ca Diaconescu a fost consiliat in planul imaginii de tandemul Horia Mihalcescu-Ioana Varsta, sot si sotie, primul fiind purtator de cuvint al Petromservice si un om de incredere al lui Vantu.
Cea mai mare parte a sumei, 61.021 de lei, reprezinta bani platiti nejustificati cercetatorului Ioana Cosereanu, fosta sotie a directorului.
Seful statului a fost insotit de catre Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa care i-au solicitat acest lucru.
Dupa sedinta Coalitiei, Executivul se va reuni de la ora 15.00, intr-o sedinta speciala, pentru a discuta mai multe ordonante simple, pe diverse domenii, in baza Legii de abilitare a Guvernului, a declarat, miercuri, la finalul sedintei Executivului, purtatorul de cuvant al Cabinetului, Ioana Muntean.
Ioana Lupea: PNL si-a terminat mandatul cu un plus electoral. • VALERIU STOICA: E de discutat. Exista insa si conditiile speciale in care guverneaza PDL.
La finalul sedintei de Guvern de miercuri purtatorul de cuvant Ioana Muntean a afirmat ca cele doua legi nu respecta strategia fiscal-bugetara pe care Executivul a transmis-o Parlamentului.
Urmare a deciziei de astazi a Curtii Constitutionale cu privire la angajarea raspunderii Guvernului in Parlament, asupra Legii Educatiei Nationale, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, face urmatoarele precizari:
Proiectul legii salarizarii unitare va fi aprobat de Guvern si apoi va fi transmis Parlamentului, in vederea angajarii raspunderii, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.
google-analytics.com